Vragen? Bel ons op 058 213 30 02
Uw partner in zeefdruk, sign en textieldruk!

Akribie, specialist in textielbedrukking

Als specialisten in textielbedrukking, voorzien wij  textiel van elke gewenste opdruk. U kunt bij ons terecht voor uw bedrijfskleding, veiligheidskleding, sportkleding of promotietextiel. Wij leveren vrijwel alle modellen T-shirts, sweaters, poloshirts, bodywarmers en jacks in verschillende kwaliteiten en een groot aantal kleuren. U kunt de kleding uit onze catalogus kiezen, maar zelf textiel aanleveren dat u bedrukt wilt zien is natuurlijk ook mogelijk. De keuze is aan u.


Zeefdruk of transfer

Wilt u een klein aantal laten bedrukken of juist een grote oplage? Alles is mogelijk. Afhankelijk van het soort textiel en oplage, kiezen/adviseren wij de manier van bedrukken die de kwaliteit van de print zo lang mogelijk waarborgt.
Vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige druktechnieken zoals zeefdruk, zeefdruktransfer (PMS kleuren) of digitale transfer (full colour) garanderen u de hoogste kwaliteit en een perfecte uitvoering.
In onze studio kunnen wij elk gewenst ontwerp voor u digitaliseren zodat de bedrukking van uw textiel er tip-top uit komt te zien. Uiteraard werken wij daarbij met de grootst mogelijke zorg en respect voor het milieu. 

Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje in ons ruime assortiment en check meteen of het artikel voorradig is: klik hier


Bedrijfskleding nodig? Wij komen langs!

Op zoek naar nieuwe bedrijfskleding voor uw personeel? Wij komen vrijblijvend langs om ons assortiment textiel te tonen en de juiste maten bij u in te meten.